Başkan Akın Su Arızasını Yerinde Takip Etti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ulupınar’dan gelen şehir şebeke suyu ana hattında oluşan arızaları ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, meydana gelen su patlaklarından dolayı vatandaşlar mağdur olmasın diye 24 saattir gece gündüz hiç ara vermeden aynı anda 13 noktada çalıştıklarını söyledi.

Başkan Akın, “Ulupınar’dan gelen ana hattımızda çoğunluğu Kurt Köyü, Derbent mevkiileri ve Baraj inşaat sahasına yakın noktalarda meydana gelen patlaklar dolayısıyla vatandaşlarımız mağdur olmasın diye 24 saattir yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Arızalı noktaların tespitlerini yapar yapmaz başladığımız onarım çalışmalarımıza sorunlu boruları söküp yeni ve daha dayanıklı 600’lük boruları yerleştirerek devam ediyoruz” dedi.

Su patlağı yaşanan tüm noktaları yerinde görerek ekiplerden son gelişmelerle ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Cemal Akın Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere arızaların bir an önce giderilip şehir suyunun verilmesi için talimat verdi.
Kaynak: İHA