Yalçınkaya ve Ayman Öğretmenleri İle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ile CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, 1966-1970 yıllarında lise öğrenim zamanlarındaki öğretmenleri ile bir araya geldi.

1966-1970 yılları arasında Bartın Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni Bartın Orta Okulu’nda da Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapan ve daha sonra İzmir Bergama Lisesi’nde öğretmenliğe devam eden Ali Meşe, iki eski öğrencisinin daveti üzerine geldiği Ankara’da hem CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ile hem de İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ile okul yıllarından konuşup geçmiş yılları yad etti.

Yalçınkaya ve Ayman,Ankara’da konuk ettikleri öğretmenleri Ali Meşe ve eşi Nedret Meşe’ye davetlerini geri çevirmeyip Ankara’ya geldikleri için teşekkür ettiler.

Bergama Lisesi’nden öğrencisi olan Birgül Ayman Güler ve Bartın Orta Okulu’ndan öğrencisi olan Rıza Yalçınkaya ile uzun seneler sonra birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ali Meşe, her iki öğrencisinin de milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapmalarından büyük gurur duyduğunu söyledi.

Emekli Öğretmen Ali Meşe, Milletvekili Yalçınkaya aracılığıyla Bartın’daki tüm öğrencilerine selam göndermeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA