Su Gibi'de Songül Karlı'yı sinir eden olay

Su Gibi programının sunucusu Songül Karlı, damat adayının bu sözlerine fena sinirlendi.

Su Gibi'de Songül Karlı'yı sinir eden olay
Uğur Arslan ile Songül Karlı'nın sunduğu Su Gibi programının bugünkü bölümünde yine ilginç anlar yaşandı.

Gelin adayı Ayla Hanım kendisine talip olarak gelen Basri Bey'in kriterlerine uymadığını söyledi. Gelin adayı beklentilerinin daha yüksek olduğunu ifade edince damat adayı, malını, mülkünü saymaya başladı. Basri Bey, "Benim lüks bir yaşantım yok ama kendime bir şey almaktan vazgeçerim Ayla'ya alırım. Onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım" deyince Songül Karlı fena sinirlendi.

"SANA İNANAMIYORUM"

Şaşkına dönen Karlı damat adayına, "Ben sana inanamıyorum. 37 yaşında bir adam evlilikten ne bekler? Evleneyim, evimde bir hanım olsun, beni çekip çevirsin, beni insanların içerisinde rezil etmeden taşıyabilsin... 29 yaşındaki bu hanımın hayattan beklentileri başka, seninki başka. Belki de yan yana gelemeyeceğin bir hanıma'Bir dairem var, bir dairem daha var. Ben her istediğini yaparım'diyebiliyorsun" diyerek tepki gösterdi.

"ARABADAN DOLAYI MI?"


Damat adayının bu açıklamalarına rağmen Basri Bey'in reddeden Ayla Hanım'a Songül Karlı, "Arabadan dolayı mı?" diye sordu.

"Arabadan dolayı değil, kriterlerime uymadı" diyen Ayla Hanım, "Maaşı yetmez. Ben evi, arabası olsun istiyorum. Kendine ait işi olsun, devlet garantisi olsun istiyorum" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Songül Karlı'dan göndermeli bir soru daha geldi, "Ne kadara geçinebilirsin Ayla?"

Ayla Hanım da, "En az 3 bin maaşı olsun. Kendi mesleği olsun. Üniversite mezunu istiyorum" dedi. BEYAZ GAZETE