Başkan Torun'den Teşekkür Ziyaretleri

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, 18 Mayıs tarihinde organize edilen Kur’an Ziyafeti programında her türlü desteği sağlayan kurumlara teşekkür ziyaretlerine başladı.

Başkan Torun'den Teşekkür Ziyaretleri
Başkan Torun, ilk olarak Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz’ü ziyaret etti. Görüşme sonunda Müftü Türköz, organize edilen Kur’an Ziyafeti programının organizasyonuna din görevlilerinin kendi rızaları ile ellerinden geldiği kadar yardımcı olduğunu belirterek "Böyle bir program ile gecemize nur katan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’a teşekkür ederiz. Ayrıca bizlere nezaket ziyaretinde bulunması bizleri son derece memnun etti” dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise, “İlçemizde düzenlemiş olduğumuz Kur’an Ziyafeti programında bizlere manevi destek veren din görevlilerimize teşekkür ederim. Kur’an Ziyafeti programında bizlere destek veren kurumlara ziyaretlerimize İlçe Müftülüğümüz ile başladık. Önümüzdeki günlerde diğer kurumlara da teşekkür ziyaretlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda günün anlamı adına Başkan Torun, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz’e Makamlarla Türk Dini Musikisi eğitim seti hediye etti.
Kaynak: İHA