-kaymakam Karahan, Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Antalya'nın Korkuteli İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile kurum amirleri ile birlikte Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Karahan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mutluay Oskay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Müşerref Özgen ile birlikte Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek engelli öğrencilerle sohbet etti.

Rehabilitasyon Müdürü Bayram Serik ile görüşen Kaymakam Karahan, engelli öğrenci velilerinin sorunlarını da dinledi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu belirten Kaymakam Karahan, "Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil. Sosyal boyutları ile hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Bir insanın engelli olması, onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve de başarılı olmasına bir engel teşkil etmemektedir. Elbette sıkıntı ve zorluklar olacaktır ancak her şeye rağmen yaşama sevinci hiç bir şekilde kaybedilmemelidir" dedi
Özel Umut ve Rehabilitasyon Merkezi Bayram Serik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Erkan Karahan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Kaynak: İHA