Kuşadası’nda Annelere 15 Bin Karanfil

Anneler Günü kapsamında her yıl çarşılarda, sokaklarda ve evlerde kırmızı karanfiller dağıtarak, annelerin bu önemli gününü kutlayan Kuşadası Belediyesi’nde bu yıl da gelenek gelenek bozulmadı.

Kuşadası’nda Annelere 15 Bin Karanfil
Kuşadası Belediyesi tarafından Anneler günü nedeniyle ev ev dolaşılarak, Kuşadası’nda yaşayan annelere 15 bin adet karanfil dağıtıldı.
Anneler günü nedeniyle gün boyu ve gece devam eden etkinlikler kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından ev ev dolaşılarak, Kuşadası merkezi ile Kuşadası’na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri, köyler ve mahallelerde Kuşadalı annelere üzerinde Başkan Altungün’ün kutlama mesajı bulunan 15 bin adet karanfil dağıtıldı. Bu arada, anneler günü nedeniyle gün boyu bir dizi ziyaretlerde bulunan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılmayacak kadar kıymetli olan en kutsal varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım“ şeklinde yazılı bir mesaj yayınladı ve annelerin bu önemli gününü kutladı.
Kaynak: İHA