Kadınlara ‘gıdaların Sağlıklı Muhafazası’ Anlatıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Gıdaların Sağlıklı Muhafazası’ konulu seminer Çivril İlçesinde gerçekleştirildi.

Kadınlara ‘gıdaların Sağlıklı Muhafazası’ Anlatıldı
Çivril Türk Eğitim Sen (TES) toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere, MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan, MHP Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, MHP Çivril İlçe Kadın Kolları Başkanı Raziye Çörekçi ve çok sayıda kadın dinleyici katıldı.

Seminerin açış konuşmasını yapan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Hepinizin bildiği gibi önümüzde üç önemli seçim yaşayacağız. Önce yerel seçimler yapılacak. Bu seçimlerde MHP olarak biz başarılı olmak zorundayız. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Ülkemizin yaşadığı zor şartlardan kurtulması için MHP iktidarına ihtiyaç var. Partimizi önce yerelde, sonra da genelde iktidara taşıyarak ülkemizin karşı karşıya olduğu bu olumsuzluklardan kurtaracağız” dedi.

MHP’nin iktidara gelebilmesi için kadınlara büyük iş düştüğünü ileri süren Özcan, “İktidara gelebilmemiz için başta biz bayanların çok çalışması gerektiğini hepiniz biliyorsunuz. Çok çalışmamız için de sağlıklı olmamız lazım. Sağlıklı olmanın yoklu yeterli ve dengeli beslenmeden geçiyor. Biz de İl kadın kolları olarak günlük yaşamımızda lazım olan önemli konularda seminerler düzenleyerek kadınlarımızı bilgilendiriyoruz. Bugün de hepimizi yakından ilgilendiren gıdaların güvenli muhafazası konusunu ele aldıkSeminerlerimiz bundan sonra da belirlediğimiz ilçelerimizde devam edecek” şeklinde konuştu.

Özcan’ın konuşmasının ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Gıda Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ramazan Gökçe, ‘Gıdaların Sağlıklı Muhafazası’ konulu seminer verdi. Gökçe, gıdaların nasıl muhafaza edilmesi gerektiği hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Seminerin sonunda Kadın Kolları Başkanı Özcan, Doç. Dr. Gökçe’ye teşekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA