Hisarcık Eğitim Gönüllüleri Derneği 550 Zikirmatik Dağıttı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından halka 550 dijital zikirmatik dağıtıldığı bildirildi.

Hisarcık Eğitim Gönüllüleri Derneği 550 Zikirmatik Dağıttı
Hisarcık Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak Peygamberimizin (SAV) Efendimizin her zaman hatırlanması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Ali Demir, “Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve vermiş olduğumuz desteklerle milli manevi değerlerin yaşatılmasını ve bunların özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz tarafından benimsenmesi çabası içerisindeyiz.

Bu bağlamda dernek olarak Kütahya genelinde Peygamber Efendimize 100 Milyon salavat getirme etkinliğine destek olmak amacıyla Hisarcık halkına ve gençlere 550 tane dijital zikirmatik dağıtımı başlattık. Bundan önce de dernek olarak kutlu doğum haftası münasebetiyle gül dağıttık, yine ödüllü kitap okuma kampanyası çerçevesinde 375 adet Efendimizin (S.A.V.) hayatını anlatan Sonsuz Nur ve Efendimizin Nurlu Hayatı adlı kitapları dağıttık. Zikirmatik dağıtım kampanyasıyla Peygamber Efendimizin hayatımızın her anında hatırlanması gerektiğini vurgulamak ve insanların her an zikir halinde olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Özellikle gençlerin üzerinde hassasiyetle durarak, onların genç yaşta böylesine güzel bir etkinlik içerisinde olmalarını sağlamayı ve manevi yönden ilerlemelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu

Kaynak: İHA