Samsun Tso'dan Meclis Üyelerine Plaket

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) 2009-2013 yılları arasında görev yapan meclis üyelerine düzenlenen törenle plaket verildi.

Samsun Tso'dan Meclis Üyelerine Plaket
Samsunum 1 gemisinde düzenlenen plaket törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Talat Şentürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çetin, Samsun TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TSO meclis üyeleri katıldı.

Samsunum 1 gemisinde verilen veda yemeğinin ardından 2009 - 2013 yılları arasında görev yapan TSO meclis üyelerine plaketlerini Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Talat Şentürk, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çetin, Samsun TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu verdi.

Plaket törenin ardından konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "2009 yılının Şubat ayında 118 kişinin meclisimizde bana verdiği güvenle beraber TSO'da hizmet vermek üzere göreve başladım. 4 senelik görevim boyunca sizlerden aldığım destekle beraber birşeyler yapmaya çalıştım. O gün verdiğiniz destek için teşekkür etmiştim. Bugün de yine aynı teşekkürü tekrarlıyorum. 52 meclis toplantımızın tamamına oy birliği ile beraber kararlarımızı geçirdik. Bir tane bile oy çokluğu ile olan meclisimiz olmadı. Bunun gururunu yaşıyorum. Bu güveni bana verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA