Ak Parti Malatya Milletvekili Şahin, Yazıhan Köylerini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, sorunların yerinde tespiti için gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Malatya  Milletvekili Şahin, Yazıhan Köylerini Ziyaret Etti
Milletvekili Mustafa Şahin, bu ziyaretler kapsamında Yazıhan ilçesine bağlı Kömüşhan, Yeniköy, Balaban Köyü Gövük Mezrası, Buzluk Köyü Başpınar Mezrası ve Sinanlı köylerini ziyaret etti.

Beraberinde, İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Yazıhan ilçe Başkanı Veysel Ateş, il yönetim kurulu üyeleri Cumali Altıntop, Şükrü Özdemir, Halil Durak, il genel meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Kömüşhan Köyü’nü ziyaret eden Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, "Aranıza geldikçe bize eksikliklerimizi söylerseniz bu bizi kamçılamış olur. Yapılması gerekenler boynumuzun borcu, yapmak zorundayız. Yapamadıklarımızı biz sahiplenmek zorundayız. Yapamadıklarımız varsa biz onları tespit edelim. Şu iş yapılmış bu iş yapılmamış deyip de atmamız mümkün değil.Bütün köylere bize oy versin vermesin hepsine gitmek zorundayız. Gitmiş olduğumuz bütün köylerde mutlaka arkadaşlarımızın sorunlarına derman olmaya çalışıyoruz. Sorunların çözümü ile ilgili arkadaşlarımızla görüşüyoruz. AK Parti iktidarları döneminde öncekilerden farkımız hizmet anlayışımızdır. AK Parti hizmet partisidir. Hiç bir zaman için laf değil, iş ürettik. Elbetteki hayatımız devam ettiği sürece karşımıza çıkacak olan sorunları çözmek iktidarların görevidir" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında çözüm sürecine de değinen Milletvekili Şahin, "Akan kanı durması, anaların gözyaşlarının akmaması için ciddi bir adım atmışız. Buna karşı çıkmaya çalışanlar, ondan nemalananlar, siyasi geleceklerini ona borçlu olan kesimlerdir. Evlatlarımızın hiçbirisinin ne canı incinsin, ne kanı aksın. Bu süreçte de herkesin ortak kanaati bu sürecin başarıyla sonuçlanmasıdır. En büyük derdimiz, sıkıntımız da zaten bu. Eğer bir evin içerisine, bir köyün içersine düşmanlık girerse orda hayır, bereket olur mu? Olmaz. Maalesef bugüne kadar bu ülkede kardeşi kardeşe kırdırmışlardı. Biz hamdolsun bunun da üstesinden gelecek bir noktadayız. Bu vatandaşlarımızın desteği ve duasıyla olacaktır. Amacımız bu ülkede Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi aynı çatı altında en iyi bir şekilde güven içerisinde hayatlarını idame ettirsinler” diye konuştu.

Milletvekili Şahin, Balaban Köyü Gövük mezrasında da köy muhtarı ve vatandaşların katıldığı geniş katılımlı bir toplantıda köylülerin sorunlara ilişkin görüş ve düşüncelerini dinleyip notlar aldı. Yeniköy, Buzluk köyü Başpınar Mezrası ve Sinanlı köylerini de ziyaret eden Mustafa Şahin köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Şahin, ayrıca bu köylerde de çözüm sürecine ilişkin bilgi vererek herkesin bu sürece destek vermesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İHA