Milletvekili Şahin, Makiad’ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Aktif İş Adamları Derneğini (MAKİAD) ziyaret etti.

Milletvekili Şahin, Makiad’ı Ziyaret Etti
Malatya’da bir takım ziyaret ve temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Aktif İş Adamları Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Suat Sarın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Şahin, son günlerde gündemde yoğun şekilde yer alan çözüm süreciyle ilgili ciddi çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Çözüm sürecinde önemli adımların atıldığına işaret eden Şahin, “Türkiye’de geride kalan 30 yılda çok kan döküldü. Analarımızın gözyaşları aktı ve ekonomimiz yer yer çökme noktasına geldi. Ancak 2001 yılında kurulan AK Partimizle beraber Doğu ve Güney Doğu’daki sorunlarla ilgili çalışmalar yaptık. O bölgede yaşayan insanlar bizim insanlarımız. İnşallah bundan sonra ekonomik yatırımlar yapılacak, evlere ateş düşmeyecek ve analarımızın gözyaşı akmayacak” dedi.

Şahin, 5084 sayılı teşvik yasasıyla ilgili Başbakan’ın Mardin ziyaretinde bir açıklamada bulunduğunu kaydederek, konuyla ilgili farklı bir çalışmanın yapıldığını söyledi.

Malatya Aktif İş Adamları Derneğini Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sarın ise, hükümetin 2023 hedeflerinin büyük olduğuna değinerek, bu hedefler doğrultusunda MAKİAD olarak kendilerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: İHA