Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy’dan Rakibi Nuh Mehmet Delikan’a Ziyaret

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, seçimlerde rakibi olan KTO Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy’dan Rakibi Nuh Mehmet Delikan’a Ziyaret
KTO Başkan adayı Nuh Mehmet Delikan’ı seçim bürosunda ziyaret eden Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, “Kayseri Ticaret Odasının seçimlerinde biliyorsunuz 4 aday var. Bu aday arkadaşlarımıza nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah nezaket kuralları içerisinde kırmadan, kırılmadan güzel bir seçim süreci geçirmeyi diliyoruz. Tabi burada kim hayırlı görev yapacaksa rabbim ona kısmet etsin. Bu açıdan size ve ekibinize başarılar diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun kazanan da Kayseri olsun. Ayrıca oy kullanamayacak arkadaşlar içinde tabi bizim gönlümüzden geçen bütün arkadaşların oy kullanması yönündedir. Birliğin aldığı kararlara da saygılıyız” diye konuştu.

KTO Başkana adayı Nuh Mehmet Delikan ise, “Bu nazik düşüncenizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde inşallah hayırlara vesile olacak seçim sürecini iyi yürütüyoruz. Zaten hepimiz birbirimizi eskiden beri tanıyan arkadaşlarız. Seçim saati bittikten sonra tatlı ile beraber tatlanır kazanan kim olursa alkışlarız. Tabi ki biraz seçim süreci uzadı. Seçim sürecinin uzamasından dolayı iş hayatında arkadaşlarımızı biraz rahatsız ettik. Artık yapılacak olan seçimin Kayserimize hayırlar getirmesini diliyorum. Herkesin yolu açık olsun. Seçimde bazı arkadaşlarımızın oy kullanamayacak olması üzüntü verici bir durum. Bence bütün arkadaşlarımız oy kullansa daha güzel olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA