Konya’da “duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak” Konulu Seminer

Konya’da, Menar Mental Aritmetik Merkezi tarafından “Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak” konulu seminer düzenlendi.

Konya Ticaret Odası (KTO) konferans salonunda düzenlenen seminere, Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt, Menar Konya Temsilcisi ve Selçuklu Şube Yetkilisi Halide Tercanoğlu, Akşehir ve Ereğli ilçelerindeki Menar Şube yetkilileri, çok sayıda davetli, öğrenci ve vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını Menar Konya Temsilcisi ve Selçuklu Şube Yetkilisi Halide Tercanoğlu yaparken, Menar Mental Aritmek Merkezlerinde yetiştirilmiş olan okul öncesi öğrencisi Yiğit Nazım Bektaş, 1. sınıf öğrencisi Fazıl Gökçe Uygar ve 4. sınıf öğrencisi Gamze Önsarı, sahneye çıkarak mental aritmetik performansları sergiledi

Programda öğrencilerin performans gösterisinin ardından Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt beyni etkin kullanma, aile için iletişim teknikleri, iletişimde doğru dil kalıpları gibi konuların bulunduğu “Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak” konulu seminer verdi. Seminerin ardından Menar Mental Artimetik Merkezi’nde yetişmiş olan 17 öğrenci mental aritmetik performanslarını sergiledi.
Kaynak: İHA