Küçükçekmece'de Ki Yangında Ölen Anne ve 2 Çocuğu Almanya'dan İzne Gelmiş

Küçükçekmece’de elektrikli sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında 5'i çocuk 6 vatandaşın hayatını kaybettiği yangında ölen anne Elif Erten (20) ile 7 aylık bebeği Nisanur Erten ve Fatmagül Erten'in (5) Almanya'dan izne geldikleri öğrenildi.

Küçükçekmece'de Ki Yangında Ölen Anne ve 2 Çocuğu Almanya'dan İzne Gelmiş

Cihan Haber Ajansı (Cihan) Küçükçekmece Florya Caddesi Çaylak Sokak üzerinde bir apartmanın teras katında çıkan yangında 5'i çocuk 6 vatandaşın hayatını kaybettiği eve girdi. Aile yakınlarıyla evi gezen basın mensupları çocuklara ait son eşyaları görüntülerken, aile yakınları küle dönen evde yaşananları güçlükle anlattı.
Amca Fazıl Erten, yangında hayatını kaybeden iki çocuk ile annesi Elif Erten'in Almanya'dan Türkiye'ye bir kaç günlüğüne tatile geldiğini söyledi.

Amca Erten, "Akşam üstü iş dönüşünde ev yanıyor diye telefon ettiler. Bende hemen buraya geldim. Çocuklar bir kaç günlüğüne misafirliğe gelmişti. Bir kaç gün sonra babalarının yanına gideceklerdi." dedi.

Ailenin bir başka yakını ise; elektrikli sobanın çekyatın üstüne düştüğünü ve bunun sonucunda yangının çıktığını söyledi.

Aile yakını, "Ufo çekyatın üstüne düşmüş. Çocuklardan birini bu kapıdan kurtarmışlar. Daha sonra kapı kapanmış. Kapı çelik olduğu için kapıyı açamamışlar." şeklinde konuştu.

Adli Tıp Kurumu'na götürülen cenazelerin gerekli işlemlerin ardından, defnedilmek üzere memleketleri Mardin'e götürüleceği öğrenildi.
Küçükçekmece'de bir apartmanın teras katındaki dairede dün akşam çıkan yangında 7 aylık bebeği Nisanur Erten ve Fatmagül Erten (5) isimli çocuklarıyla Almanya'dan izne gelen Elif Erten (20) ile beraber Ömer Bahçi (4) ve ikiz kardeşler Aylin ve Hilal Bahçi (6) feci şekilde hayatlarını kaybetmişti .