15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri

Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, “Turizm Sektörünün Gelişiminde Tanıtımın Rolü” konulu panel düzenlendi.

15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Toplantı Salonu’nda düzenlenen panele, Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Aykanat, GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yaşar Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Kültür ve Turizm Uzmanı Hilal Demirel, Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Aykanat, “Ülkemizde en hızlı gelişen hizmet sektörleri arasında yer alan turizm konusunda farkındalığı arttırmak, doğal, tarih ve kültürel varlıkları sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda turizmde değerlendirmek, toplumumuzda turizm bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftasını bu yıl 37. kez coşkuyla kutluyoruz. Bugün ki düzenlediğimiz panele katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederken, panelimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan açış konuşmalarının ardından panelin Moderatörlüğünü GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yaşar Şimşek yaparken, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Kültür ve Turizm Uzmanı Hilal Demirel, Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek panelist olarak katıldı.

Panelistler katılımcılara, “Turizm Sektörünün Gelişiminde Tanıtımın Rolü” konulu panel verdi. Daha sonra panelistler, katılımcıların sorularını cevapladı .
Kaynak: İHA