Milletvekili Gülşen: Terör Bitme Sinyali Veriyor

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, "Terörün bitme sinyalleri başladı. 1980’lerde bize çok zaman kaybettirerek geleceğimizİ çaldılar. Şimdi de Türk-Kürt ayrımı ile çocuklarımızın geleceğini çalmaya çalışıyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.” dedi.

Milletvekili Gülşen: Terör Bitme Sinyali Veriyor
AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda bir araya gelen, teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları, son dönemde ülke gündemini meşgul eden konular ve yerel seçim süreci hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, il merkezi ve ilçelerden üyeler yoğun katılım gösterdi. Toplantının başında yapılan seçimle İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıahmetoğlu divan başkanı seçilirken, divan üyeliklerine ise Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Özbay, Gençlik Kolları İl Başkanı Niyazi Keskin ve Şenpazar Belediye Başkanı Suat Saygın getirildi.

Divanın oluşturulmasının ardından danışma meclisi ve teşkilatın genel faaliyetleri ile ilgili bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, "10 yıldır Türkiye’yi dönüştüren bir partinin mensubuyuz. 2001 yılında çıkılan bu yolda daha fazla gelişme ve kalkınma yolunda hep birlikte mücadele ettik. Mücadelemizin meyvelerini de aldık. Bu yıl geldiğimiz nokta malumunuz. 10 sonra Türkiye’de daha ileri bir demokrasi, daha iyi bir ekonomi ve birbirini daha çok seven insanlar var. Daha güçlü bir Türkiye, dünyada ve bölgesinde yerini almış bir ülke var. Bundan sonra bütün kararlılığımızla seçimlere hazırlanacak ve bu gelişim seviyesini de daha ilerilere taşıma gayreti göstereceğiz” diyerek teşkilat üyelerine Kastamonu teşkilatının genel yapısını ve ülke genelinde uygulanan politikayı anlattı. AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ise konuşmasına, partiye yeni katılan Taşköprü ve Tosya belediye başkanlarına hoş geldiniz diyerek başladı.

Milletvekili Gülşen, "İl danışma meclislerinde teşkilat üyelerimizi dinleyecek ve çalışmalarını değerlendireceğiz. Bundan sonra yaptığımız işleri el ele verip birlikte takip edeceğiz. Güçlü ve kuvvetli hizmetleri birlikte başaracağız. Geçtiğimiz günlerde merkez belediye ile alakalı yaptığımız açıklamada da kastımız birliktelikti. Ses getirecek işlere imza atabilmek için kol kola girebileceğimiz belediye başkanlarına ihtiyacımız var. Kastamonu’nun hizmete ihtiyacı var. AK Parti yolları böldü ama gönülleri birleştirdi” diyerek Diyarbakır’da gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarına ve son dönemde yaşanan gelişmelere değindi. Gülşen, “Terörün bitme sinyalleri başladı.

1980’lerde bize çok zaman kaybettirerek geleceğimizİ çaldılar. Şimdi de Türk-Kürt ayrımı ile çocuklarımızın geleceğini çalmaya çalışıyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.” dedi.

İl Koordinatörü olan AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının çalışmalarını dile getirerek; “Milliyetçilik bir toplumu IMF kapılarından kurtarmak, o milleti kalkındırmayı sağlamak ve milleti için emek harcamaktır. Böyle bakıldığında da en büyük milliyetçi Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.