Ümit Kaya'dan '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' Açıklaması

AK Parti'den Yenimahalle Belediye Başkanlığı için kulislerde adı geçen Ümit Kaya, her yıl 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yayınladığı yazılı açıklamada bütün yaşlılarımızın hürmeti ve saygıyı hakeden insanlar olduğunu belirterek Yaşlılara Saygı Haftasını kutladığını bildirdi.

Ümit Kaya'dan '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' Açıklaması
Kaya; 'Yaşlılarımız hayat tecrübelerini bugüne taşıyarak daha ileri bir toplum olmamıza katkı sağlayan, kültürümüzün ve değerlerimizin yegane koruyucularıdır. Geleceğe şekil verecek olan gençleri yetiştirmekle yarınlarımızın teminatı olan yaşlılarımızın hak ettiği bakım ve saygıyı görmesini sağlamak toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli sebeplerle alamayanlara bu hizmet, imkânlar ölçüsünde Devletimiz ilgili kurum ve kuruluşları tarafından verilmektedir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmek tüm toplumun öncelikli görevleri arasındadır” ifadelerini kullandı.

Yaşlılarımızı unutmamalıyız, onları mutlu etmeliyiz. Bu bizim toplumsal sorumluluğumuzdur diyen Kaya, 'yaşlılarımıza hürmet aynı zamanda insanlık görevidir. Yaşlısına saygı duymayan ve sahip çıkmayan toplumlar geleceklerini inşa edemezler ' dedi.