Kros Yarışlarında Ödemiş, İzmir’in Gururu Oldu

İzmir’de düzenlenen okullar arası kros yarışlarında Ödemiş’in okulları başarılı sonuçlar elde ederek, Türkiye Şampiyonası finallerine göz kırptı.

Kros Yarışlarında Ödemiş, İzmir’in Gururu Oldu
Üç Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu’nun yıldız kız ve erkek kros takımları ile Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi’nin genç erkek kros takımı, İzmir ilini temsil ettikleri Türkiye Şampiyonası’nda finale kalabilmek için yarın Kütahya’da grup kros yarışmalarında mücadele edecekler. 27 Şubat’ta İzmir’de düzenlenen kros yarışmalarına katılan Üç Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu yıldız erkeklerde İzmir şampiyonu olmayı başardı. Yıldız kızlarda da İzmir üçüncüsü olan Üç Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu, böylelikle her iki kategoride grup kros yarışmalarında İzmir ilini temsil etmeye hak kazandı.

Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi de genç erkekler kategorisinde İzmir’de katıldığı kros yarışında İzmir üçüncüsü oldu. Genç erkekler kategorisinde İzmir’i temsil etmeye hak kazanan Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi, Üç Eylül Ortaokulu ile birlikte yarın Kütahya’da düzenlenecek bölge grup kros yarışlarında finale yükselmek için mücadele verecek.

Her iki okul öğrencilerinden de Kütahya’da ilk üçe giren öğrenciler, 30 Mart’ta Denizli’de düzenlenecek olan final yarışlarında Türkiye Şampiyonluğu için piste inecekler .
Kaynak: İHA