Başkan Kocaoğlu: Yamanlar, İzmir'in Gurur Kaynağı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ulusal ve uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren Özel Karşıyaka Yamanlar Koleji'ni ziyaret etti.

Başkan Kocaoğlu: Yamanlar, İzmir'in Gurur Kaynağı
Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap’tan okulda uygulanan eğitim sistemiyle ilgili bilgi alan Kocaoğlu, "Yamanlar Koleji İzmir’den çıkan, ülkemizin eğitimdeki en önemli markası. Her alandaki başarılarıyla İzmirlilerin gurur kaynağı oldu." dedi.

Bir okulun akademik, sanat ve spor eğitimlerini bir bütün içinde öğrencilerine vermesinin önemli olduğunu belirten Kocaoğlu, "Yamanlar Koleji, bütün bunları başarıyla öğrencilerine kazandıran bir okuldur." şeklinde konuştu.

Yamanlar Koleji mezunlarını da takip ettiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, yurtdışında EXPO sürecine verdikleri destekten memnun olduğunu ifade etti.

Okulu gezen Kocaoğlu, başarılı öğrencilerle sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Pazar günü girecekleri YGS'de de başarılar diledi. Genel Müdür Kasap ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’nun okulumuzu ziyareti, öğretmen ve öğrencilerimizi motive etti. Öğrencilerimiz, pazar günkü üniversite giriş sınavı öncesi büyük bir moral buldu.” dedi.