Ak Parti'de SKM Başkanları Kütahya'da Toplandı

AK Parti'de 4 ilin seçim işleri başkanları Kütahya'da toplandı.

Ak Parti'de SKM Başkanları Kütahya'da Toplandı
AK Parti Kütahya İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Musa Yılmaz başkanlığında 2014 yılı çalışma planı ve takvimi çerçevesinde düzenlenen bölge toplantı yoğun bir katılıkla gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Azot Sosyal Tesisleri'nde Kütahya İl Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Genel Merkez SKM Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve 2. Bölge Sorumlusu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay iştirak etti.

Bölge toplantısına ayrıca Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar illerinin il ve ilçe seçim işleri başkanları, il ve ilçe SKM başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları seçim işleri başkanları ile il eğitimcileri ve il hukukçuları katıldılar.

Kütahya İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Musa Yılmaz, partilerinin her zaman seçime hazır olduğunu kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, partilerinin Türkiye'nin temel sorunlarını çözmek için yola çıkmış bir parti olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "AK Parti için de seçimler çok önemlidir. Önümüzdeki 3 seçimin hem bizim hem Türkiye hem de dünya için çok büyük önemi vardır. Artık dünya, küresel büyük bir köy haline geldi. Hiçbir bilgi saklanamıyor. Türkiye'deki bazı davalarda gördük; askeri bilgiler ortaya çıktı. Hatta ABD'de bunu gördük. Wikileaks belgelerini, ABD yönetiminin karşı çıkmasına rağmen bütün dünya gördü. Bu küresellik, dünyadaki siyasi durumları da etkileyecektir. Yeniden devletler şekillenecek, sınırlar yeniden belirlenecektir. Dünyada böyle bir tablo varken Türkiye'yi etkilememesi düşünülemez. "
Kaynak: İHA