Milletvekili Alpay, Bölge Hastanesi Hakkında Bilgilendirdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ'a yapılması planlanan Bölge Hastanesi hakkında bilgi verdi.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin katıldığı programda Alpay, Doğukent'te yapılması planlanan Bölge Hastanesinin yapımının önünde herhangi bir yasal engelin kalmadığını ve müjdeli haberi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Millete Hizmet Yolunda'' programında verdiğini ifade etti.

Alpay, şunları aktardı:

''Elazığ Bölge Hastanesi ve Ankara'ya yapılması düşünülen iki ayrı hastane ile ilgili olarak Danıştay yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Sağlık Bakanımızla bu konuyla ilgili olarak görüşmelerde bulunmuştuk. Bu sıkıntıyı bertaraf etmek için bir kanun tasarısı çıkardık. Ankara'daki hastanelerle ilgili olarak sözleşmenin imzalandığını öğrenince Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz beni aradı ve ''gözünüz aydın'' dedi ve Başbakan'a imzaya gönderildiğini söyledi.''

-Elazığ Belediyesi'nde ''e-belge'' bilgilendirme sunumu yapıldı -

Elazığ Belediyesi'nde ''e-belge'' konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyelerinin de katılımıyla elektronik belge yönetimi ve dokümantasyonu konulu bir sunum yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen sunumda Belediye Teftiş Kurulu Müdürü Murat Alsu ve yüklenici firma yetkilisi Salih Kanlı, e-belge'nin sağlayacağı kolaylıklar ve yararları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen

Yayıncı: Cemal Coşkun
Kaynak: AA