Hisarcıklıoğlu’ndan Ören İçin Taziye Mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dün vefat eden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören için taziye mesajı yayımladı.

Rifat Hisarcıklıoğlu, mesajında Enver Ören’in Türkiye’ye büyük hizmetleri olduğunu vurgulayarak, “Onun sanayiye, medyaya ve istihdama katkıları unutulmayacak. Ardında hep takdir edilecek bir isim bıraktı.” ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu mesajında şunları kaydetti:

“İhlas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı, çok değerli Enver Ören Ağabey’i kaybetmek hepimizi derinden üzdü. Üniversitenin ve akademik hayatın ardından 1970’lerin başında girdiği basın dünyasına büyük katkıları olan Sayın Ören, oluşturduğu medya grubu ile hem basınımıza önemli bir renk ve soluk getirmiş, hem de daima gazetecilik ilkelerini esas alan çizgisi ve çok sayıda insana istihdam imkanı sunması ile gönüllerde saygın bir yer edinmiştir.

Necip Türk milleti ülkesi için taş üstüne taş koyan herkesi daima takdirle, sevgiyle anmış ve anacaktır. Kıymetli girişimci Enver Ören de bu yolda çok büyük hizmetlerle ülkesine sevgisini ve katkısını ortaya koymuştur. Mekanı cennet olsun.

Kendilerine yüce Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, medyamıza ve tüm sanayi ve ticaret alemine başsağlığı diliyorum.”