Bakan Çelik, Şanlıurfa'da Toplu Temel Atma Törenine Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla toplu temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bakan Çelik alanda kendisini bekleyen 80 yaşındaki Mehmet Genç’i önce protokolde yanına oturttu daha sonra da birlikte temel atma kurdelesini kesti.

Hilvan Lisesi'nde düzenlenen toplu temel atma törenine, Bakan Çelik’in yanı sıra Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Milletvekilleri, İl Emniyet Müdürü, Harran Üniversitesi Rektörü, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı, Bürokratlar ve Hilvanlılar katıldı.

Temel atma töreninde ilk olarak konuşan Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, “devletin şefkatli elini gülen yüzünü vatandaşımıza göstermek adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün toplu temel atma töreninde yapılacak tesisler ve daha önce yapılan çalışmalar için Hilvan’a toplam 36 milyonluk yatırım yapıldığını söyledi.

Bakan Çelik, “Hilvan için yaptığımız ve yapacağımız çok şey var” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberindeki heyet toplu temel atma için ve toplu açılışlar için kurdeleyi kesti. Programın ardından okuldan ayrılmak üzere olan Bakan Çelik, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Törende 7 adet sosyal konutun, 200 yataklı öğrenci yurdunun, Kuşkunlu 8 derslikli 4 lojmanlı ilkokulun, 4 derslikli anaokulunun, 2 kadın kültür merkezinin temeli atıldı .
Kaynak: İHA