Başbakan Erdoğan Kendisini Görmek İsteyen Engelli Çocuğa Sarıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uzunköprü mitinginde konuşma yaptığı sırada kendisini görmek için ağlayan engelli bir çocuğun istediğini gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan Kendisini Görmek İsteyen Engelli Çocuğa Sarıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trakya gezisi kapsamında Edirne’nin Uzunköprü ilçesine geldi. Otobüsünden inerek miting alanına gelen Erdoğan, Uzunköprüspor atkısı takarak halka hitap etti. Erdoğan, konuşma yaptığı sırada engelli bir çocuğun ağlayarak kendisi sarılmak istediğini fark etti. Bunun üzerine Erdoğan, “Geleceğim, geleceğim" diyerek, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu engelli çocuğa bakması için yanına çağırdı. Ardından Bakan Müezzinoğlu, 17 yaşındaki Rahman Ödev’in yanına gelerek elini tuttu. Daha sonra Ödev, Bakan Müezzinoğlu’na Başbakan Erdoğan’ı görmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine Müezzinoğlu, “Tamam ben ayarlayacağım, sorun çıkartma tamam mı?” diyerek çocuğun yanından ayrıldı. Çocuğun yanından ayrılan Müezzinoğlu, Erdoğan’a bilgi vererek yerine geçti. Daha sonra Erdoğan konuşmasına devam etti. Mitingin bitmesinin ardından Erdoğan, Rahman Ödev’in yanına geldi. Burada Erdoğan Ödev ile bir süre sohbet etti. Ödev ise ağlayarak Başbakan’a, “Çok seviyorum seni, Allah seni başımızdan eksik etmesin” dedi.

Ardından Erdoğan Rahman Ödev ve annesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Emine Erdoğan da engelli çocuğun yanına gelerek çocuğu sevdi.
Kaynak: İHA