Sedefçi, '2013 Yılında Edirne Halkımıza Hizmetin En İyisini Vermeye Çalıştık'

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, “2014 yılının hem ülkemizi, hem de Edirne'mizi daha da güzel günlere taşımasını temenni ediyorum” dedi.

Sedefçi, '2013 Yılında Edirne Halkımıza Hizmetin En İyisini Vermeye Çalıştık'

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 yılını değerlendirdi. Sedefçi, “Başkanlık görevini sürdürdüğüm önceki yıllarda olduğu 2013 yılında da Edirne Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çalışma gösterdik. Vatandaşlarımızın daha da güzel Edirne’ye kavuşması için yeni projelerimizle yepyeni hizmetler sunmaya çalıştık. Tüm Belediye personelimizle birlikte vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla yoğun bir mesai harcadık. Hizmet etmekten onur duyduğum Edirnemiz için durmadan çalışıyoruz. Edirne Halkımızdan aldığım büyük destek ve güvenle birlikte el ele gönül gönüle Edirne’mizin hak ettiği seviyelere gelmesi için çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Başkan Hamdi Sedefçi, 2013 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını ifade ederek, “2014 yılının hem ülkemizi, hem de Edirnemizi daha da güzel günlere taşımasını temenni ediyorum. 2014 yılında ülkemizin kalkınması, refahı, huzuru, birliği ve dirliği için güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA