Rektör Yaylalı’nın Yeni Yıl Mesajı

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı yayınladığı yeni yıl mesajında barış, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Rektör Yaylalı’nın Yeni Yıl Mesajı

Rektör Yaylalı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Özverili ve başarılı çalışmalarla dolu yoğun geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni ümitlerle, taptaze bir yıla merhaba diyoruz. Yeni yılda üniversitemizde, bütün fakültelerimizde kalitemizi artırıp öğrencilerimize çağın gereklerine uygun eğitim-öğretim sunarak, araştırma-geliştirme çalışmalarımızı hızla devam ettireceğiz. 2014 yılında üniversitemizin fiziki gelişiminde de önemli mesafeler kat edeceğiz.

Merhaba dediğimiz 2014 yılının her türlü zorluğun üstesinden beraberce geleceğimiz, müşterek başarılarımızın keyfini birlikte yaşayacağımız, acıları az, mutluluğu ve gururu bol bir yıl olmasını diliyorum. Üniversitemizin değerli öğretim üyeleri, çalışanları, öğrencileri başta olmak üzere şehrimiz ve ülkemizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk getirmesini temenni ederim."
Kaynak: İHA