Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yeni Yılı Kutladı

Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, yeni yıl mesajı yayınlayarak bolluk, bereket, barış ve huzur içerisinde bir yıl diledi.

Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yeni Yılı Kutladı

Yeni yıla saatler kala İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu’dan mesaj geldi. 2013 yılında özgürleşme, demokratikleşme ve kalkınma yolunda önemli adımlar atıldığını söyleyen Mücahit Kutlu, “Öncelikle 2014 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını bolluk, bereket, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Geride bıraktığımız 2013 yılı özgürleşme, demokratikleşme ve kalkınma yolunda önemli adımlarının atıldığı bir yıl olmuştur. Aziz vatandaşlarımızdan aldığımız güçle 2014 yılında da ülkemizi daha ileriye taşıyabilmenin gayreti ve çalışması içerisinde olacağız” dedi.

Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını belirten Kutlu, “Bizlerin derdi ‘bu kubbede hoş bir seda bırakmak’ düşüncesiyle eserler ve hizmetlerimizle halkımızın bizlere verdiği emaneti yine halkımız için yerine getirmektir. Amacımız halkımıza çok daha iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır. Çünkü halkımız çok daha iyi şeylere layıktır. Yeni umutlarla karşıladığımız 2014 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini daha da güçlendirmesini temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA