Genç Yeteneklere Bozüyük Tso'dan Destek

Geçtiğimiz günlerde Bilecik'te çekimleri yapılan ve bir televizyon programında yayınlanan “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışma programına katılarak Bozüyük'ü temsil eden genç yeteneklere Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) destek verdi
Oda yönetim kurulu Başkanı Buğra Levent ve yönetim kurulu üyeler,i Bozüyük'ün adını duyuran ve başarılı showları ile büyük beğeni toplayan Batuhan Atalay, Alperen Acder.

Genç Yeteneklere Bozüyük Tso'dan Destek
Büşra Yazıcı, Oğuz Baturtaş, Batuhan Demirkapu, İlknur Uçkun ve Fatih Berberoğlu isimli gençlerden oluşan müzik grubunu kabul etti. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, yaptığı açıklamada, bu tip etkinliklerin ve başarılı çalışmaların Bozüyük ve bizler için birer gurur kaynağı olduğunu ve ilçemiz Bozüyük’ün adının ülke çapında duyurulması ve tanıtılması adına çok önemli ve değerli olduğunu ifade etti.

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, oda meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tek tek tüm gençleri tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Elemeleri kazanıp bir üst grupta yarışma hakkı kazanan gençlere, Bozüyük TSO olarak her türlü destek ve katkının verileceğini ifade eden Levent, günün anısına başarılı gençlere Metristepe plaketi takdim etti

Kaynak: İHA