Güreş Antrenörlerinden İl Müdürü Hadi'ye Ziyaret

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi antrenörleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi ziyaret etti.


Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Yusuf İnce, antrenörler Mikdat Birer, Hüseyin Birer ve Fatih Bozdemir'i makamında kabul eden Hadi, Yüreğir ilçesinde faaliyet gösteren ve tüm ihtiyaçları karşılanan İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'ndeki öğrencilerin şanslı olduğunu belirtti.

Ata sporu güreşe her zaman destek verdiklerini, eğitim merkezlerinde, uluslararası müsabakalara sporcu yetiştirdiklerini anlatan Hadi, şunları kaydetti:

''Türkiye'de 15 ilde güreş eğitim merkezi bulunuyor. Adana'da da İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi var. Bu merkezde 24 öğrenci, 4 antrenör tarafından yetiştiriliyor. Merkeze alınan başarılı sporcular, hem okullarına devam ediyor hem de güreşin tüm inceliklerini öğreniyor. İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'nde 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan Şeref Can Karani ve Zeynel Zeytun, Milli Takım kampına davet edildi. Tüm ihtiyaçları karşılanan öğrenciler çok şanslı. Bu sporcuların diyetisyen gözetiminde, beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri ve konaklamaları merkezde yapılıyor.''

Hadi, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis, İçel gibi yakın illerdeki sporcularla ikili müsabaka yapılması için gerekli desteği vereceğini kaydetti.

İl Temsilcisi Yusuf İnce de okullardan yetenekli sporcu aradıklarını, komşu illerle ikili müsabaka düzenleyerek sporcu ve kulüp sayısını artırmak için çalışma başlattıklarını belirtti.

İnce, güreşle ilgili tüm projelere sıcak bakan İl Müdürü Hadi'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA