Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Kısaca Açıklaması

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, yüce milletimizin teveccühü ile AK Parti iktidarının 11 yaşına geldiğini, gücünü vatandaşlarından alan partilerinin daha nice yıllar bu ülkeye hizmetini sürdüreceğini söyledi.


Kısaca açıklamasında; siyasetin kısır döngü haline geldiği, vatandaş ile devlet arasında güven probleminin yaşandığı, ekonomik krizin had safhaya ulaştığı bir dönemde 3 Kasım 2002 genel seçimlerinin yapıldığına dikkat çekti.

2002 genel seçimlerinin Türk siyasi hayatında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kısaca, ''Yüce milletimizin teveccühü ile AK Parti iktidarı 11 yaşına gelmiştir, gücünü vatandaşlarından alan partimiz, inşallah daha nice yıllar bu ülkeye hizmetini sürdürecektir" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde Elbistan'ın bir çok hizmeti aldığına dikkati çeken Kısaca, açıklamasını şöyle tamamladı:

''Okullarımızın fiziki durumu son derece üst seviyeye yükseldi. Sadece 2013 yılında ilçemize 6 okul 101 derslik inşaatı başladı.

Bölge hastanesinin, suni çim saha ve gençlik merkezinin açılışını Allah nasip eder ise önümüzdeki yıl yapacağız. Bölgemiz çiftçisinin, dolayısıyla esnafımızın ve tüm yöre halkının yüzünü güldürecek, yaklaşık 700 bin dönüm araziyi sulayacak olan 5 barajımız iktidarımız döneminde hizmete girecek. Doğalgazın ilçemize gelmesi için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 2014 yılı soniunda muhteşem Göksun tüneli ulaşıma açılacak. Böylece Elbistan-Kahramanmaraş arası hem kısalacak, hem de yolun kalitesi yükselecek. 2 saatlik zahmetli yol, 1 saat 15 dakikaya inmiş olacak. Bu hizmetlerin yanında daha birçok hizmetin bölgemize kazandırılmasında emek sarf eden, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz sayın Mahir Ünal beye teşekkür ediyoruz.''

Kaynak: AA