Tekirdağ'da, 'Adli Emanet Deposundan Alınan Uyuşturucunun Satıldığı' İddiası

Tekirdağ'da, "adli emanet deposundan alınan uyuşturucunun satıldığı" iddiasına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 5'İ tutuklandı.


Tekirdağ Adliyesindeki adli emanet deposunda tutulan bir kısım uyuşturucu maddenin dışarı çıkarılarak satıldığı bilgisi üzerine gerçekleştirilen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 10 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Depo sorumlusu H.A, katip E.S. ile M.G, G.D. ve İ.K. tutuklandı. Diğer şüpheliler, S.S, K.B, M.Y, M.D. ve N.Y tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Olay

Tekirdağ Adliyesindeki adli emanet deposunda tutulan bir kısım uyuşturucunun dışarı çıkarılarak satıldığı bilgisi üzerine Tekirdağ Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatmış, polisin Tekirdağ ve İstanbul'da gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında 2 adliye görevlisinin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği ve oluşturulan komisyonun emanet deposundaki incelemesinin sürdüğü belirtilmişti.

Kaynak: AA