24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, 24 Kasım Öğretmen günü nedeniyle emekli ve hasta öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.


Milli Eğitim Müdürü Sarı ve Müdür Yardımcısı Fikret Bozoba, 2006 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yedi yıldır yatağa bağımlı yaşayan Cumhuriyet Kız Yatılı Bölge Okulu Türkçe öğretmeni Mehmet Çetkin'i evinde ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Çetkin'nin sağlığı konusunda aile bireylerinden bilgi alan Sarı, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Çetkin'e, görev yaptığı sırada gösterdiği gayretli, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Hizmet Şeref Belgesi verdi.

Milli Eğitim Müdürü Sarı, emekli ve hasta öğretmenleri ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek, "Eğitim camiasına büyük hizmetleri olan öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onlara yalnız olmadıklarını göstermek için ellimizden gelen her türlü yardımı yapacağız" dedi.

Kaynak: AA