Başkan Karahan Acı Gününde Kaymakam Karaboran’ı Yalnız Bırakmadı

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, annesinin ölümü ile sarsılan Kaymakam İbrahim Süha Karaboran’ı acılı gününde yalnız bırakmadı.

Başkan Karahan Acı Gününde Kaymakam Karaboran’ı Yalnız Bırakmadı
Başkan Karahan, Kaymakam Karaboran’ın dün vefat eden annesi Devlet Karaboran için bu gün ikindi vakti Karacaahmet Şakirin Camiinde düzenlenen cenaze namazı ile ardından da Ümraniye Ihlamur köy mezarlığındaki törene katıldı.

Başkan Karahan, 21 gün arayla önce babası, ardından da annesini kaybeden Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran’ı böyle acılı bir gününde yalnız bırakmamak için 600 kilometre yol kat ederek İstanbul’a gittiğini bildirdi.

Başkan Karahan, Kaymakam İbrahim Süha Karaboran’ın bir süredir İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan diyaliz hastası annesi Devlet Karaboran’ın ölüm haberini alır almaz yola çıktığını söyledi.

Başkan Karahan Kaymakam İbrahim Süha Karaboran’ın annesi Devlet Karaboran için Karaca Ahmet Şakirin Camiinde bu gün ikindi vakti cenaze namazı kılındığını ve ardından da Ümraniye Ihlamur köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildiğini bildirdi.

Kaymakam Karaboran ve ailesine başsağlığı, geride kalanlara da uzun ömürler dileyen Başkan Karahan, yarın görevinin başında olmak için akşam saatlerinde Simav’a dönmek için yola çıkacağını söyledi.

Kaynak: İHA