Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu Hizmetlerini Anlattı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programla yapılan hizmetleri anlattı.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Fadıloğlu, yaptıkları hizmetlerin nitelikli ve kalıcı olmasına dikkat ettiklerini belirtti.

Vatandaşların desteği ile hizmet yaptıklarını aktaran Fadıloğlu şunları aktardı:

''Tüm vatandaşlarımıza eşit ve dengeli bir hizmet felsefesini benimseyerek çıktığımız bu hizmet yolunda şehrimizin gelişimi için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Amacımız tüm vatandaşlarımıza daha Kaliteli Yaşam alanları sunabilmektir. Bu sebeple vatandaşlarımızın da bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Eğer şehrimiz güzelleşiyor veya gelişiyorsa bunda vatandaşlarımızın da büyük katkısı var demektir. Çünkü onların desteğini alarak biz bu hizmetleri üretiyoruz. Bundan sonraki süreçte de en iyi hizmeti üreterek vatandaşlarımızın desteklerine karşılık vereceğimize inanıyorum.''

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ise, Fadıloğlu'nun önemli projelere imza attığını kaydetti.

-Yıldız Erkerke Voleybol müsabakaları

Gaziantep'te düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü il ikincisi oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, elde edilen başarıdan dolayı takımı ve antrenörlerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Bu arada takımın kupasını Gaziantepli ulusal hakemlerden Fatih Yayla takdim etti.

Muhabir: Zerin Özdilek-Yusuf Atlıhan

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
Kaynak: AA