Kaymakam Yakuta'ya Ziyaretler Sürüyor

Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta'nın Kaymakamlar Kararnamesi ile tayininin Antalya'nın Finike ilçe kaymakamlığına çıkmasıyla ziyaretler devam ediyor.

Sevim Erdoğan Öz İlkokulu Müdürü Vedat Ali Gür ve beraberindeki öğretmenler, Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta'yı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler.

Gülşehir'de bulunan okullar adına gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yakuta, tüm görev yaptığı yerlerde olduğu gibi Gülşehir'de de eğitim-öğretim yeri olan okullara önem verdiğini kaydetti.

Eğitim ve öğretimin toplumsal yaşantıda en önemli gereklilik olduğuna dikkat çeken Kaymakam Yakuta, bu bilinçle hareket ederek, Gülşehir köyleri ve ilçe merkezinde bulunan okullarda önemli bir sorun bırakmadıklarını dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl uygulamaya konulan yeni eğitim-öğretim programı hakkında Yakuta'ya bilgi veren Gür de, 4+4+4 programı çerçevesinde Sevim Erdoğan Öz İlköğretim Okulu'nun ilk 4 yılı kapsayan ilkokul şeklinde eğitim-öğretime devam edeceğini belirtti.

Diğer okullarda yaşanan değişiklikler hakkında da bilgi veren Gür, okullara verdiği önemli destekten dolayı Kaymakam Yakuta'ya plaket takdim ederek, teşekkür etti.

Kaynak: AA