Zavoli: İzmir Fuarı'nda Tasarıma Özen Gösterilmeli

Zavoli Sıralı Otogaz Sistemleri Türkiye Satış Müdürü Fırat Edemen, İzmir fuarına katılan firmaları tasarım konusunda daha özenli olmaya davet etti.

Zavoli: İzmir Fuarı'nda Tasarıma Özen Gösterilmeli
Türkiye'de önemli LPG dönüşüm markaları arasında yer alan Zavoli Sıralı Otogaz Sistemleri Türkiye Satış Müdürü Fırat Edemen, 81.kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda çok büyük ilgi gördüklerini belirterek, fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 81 yıllık geçmişe, çok büyük birikime rağmen İzmir Enternasyonal Fuarı için ortak bir konsept oluşturulamadığını, bunun olumsuzluk teşkil ettiğini belirten Edemen, "Dünyaca ünlü çok daha fazla global firmayı İzmir'de görmek istiyoruz. Katılımcı firmaların stant tasarımlarına, yerel yönetiminde çevre düzenlemesine daha duyarlı olmaları gücümüzü arttırır. Gürültü ve çevre kirliliği konusunda duyarlı, panayır havasından çok sosyal, kültürel, ekonomik, teknolojik buluşmanın merkezi olmak zorundayız. Zavoli şirketler grubu olarak bu heyecanla fuarımıza sahip çıkıyoruz. Stant tasarımımız, harcadığımız emek; bu fuara ve sevgili katılımcılara, ziyaretçilere duyduğumuz saygının göstergesidir." şeklinde konuştu.

Fırat Edemen, fuarda gördükleri ilginin kendilerine güç kazandırdığını, hedeflerinin daha da büyüttüklerini sözlerine ekledi.