Silivri'de Elektrik Prizinden Çıkan Yangın Korkuttu

İstanbul'un Silivri ilçesi Fatih Mahallesi Halimuluşahin Caddesi'deki Saraycık apartmanında, elektrik prizinden çıkan yangın korkuttu.

Silivri'de Elektrik Prizinden Çıkan Yangın Korkuttu
Alınan bilgiye göre, binada ilk önce ardarda 2 patlama sesi duyuldu. Patlamanın akabinde çıkan yangında alevler kısa sürede apartmanı sardı. Dumandan etkilenen bir bayan, vatandaşların yardımıyla balkona çıkarıldı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına anında müdahale ederek kontrol altına aldı. Çatı ve balkona çıkan apartman sakinleri ekiplerce güvenli bir şekilde tahliye edildi. Yangının çıkış sebebi ise Satılmış Kıcık isimli bir vatandaşın, evde bozulmuş kanepeyi kaynak makinesiyle tamir ederken, çıkan kıvılcımların kanepenin örtüsünü tutuşturması ve ardından alevlerin elektrik prizine sıçraması ile patlama meydana geldiği bildirildi.

Öte yandan yangının apartmanın bodrum katında bulunan trafoya sıçramaması büyük bir faciayı önledi. Çıkan yangında büyük korku yaşayan apartman sakinleri, binanın altında bulunan trafonun tehlikeye oluşturduğunu ve yetkililerden biran önce trafoyu taşınmasını istedi. Polis tarafından ifadesi alınan Satılmış Kıcık, karakola götürüldü .