Baterist Cinayetinin Zanlısı Savcılığa Teslim Oldu

İzmir Balçova'da, bir türkü barda meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı olayının aranan zanlısı teslim oldu.

İfadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevkedilen C.Ç. tutuklandı.Olay, 22 Ağustos'ta sabaha karşı saat 02.00 sıralarında, Bahçelerarası Mahallesi 1440/4 Sokak üzerindeki türkü barda meydana geldi.

Olaydan yaklaşık bir hafta önce türkü barda eğlenen kişiler, yanlarında bulunan kız arkadaşlarına baktıkları gerekçesiyle barda bulunan diğer müşterilerle tartıştı. Garsonların tartışmaya müdahale etmesi üzerine, üç kişi türkü bardan uzaklaştırıldı. Bu olaydan yaklaşık bir hafta sonra aynı bara gelen üç kişi, tabancayla hem iş yerinin içinde hem de dışarıda rastgele ateş etti. Bu sırada, olayla ilgili olmayan ve kurşunlardan kaçmaya çalışan baterist Talip Regaip Vatansever, başına isabet eden kurşunla can verdi.Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kimlikleri belirlenen üç katil zanlısını aramaya başladı.

Aranan zanlılardan C.Ç., bugün cumhuriyet savcılığına giderek teslim oldu. İfadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevkedilen C.Ç. tutuklandı .