Necdet Özel'in açıklamasına Şamil Tayyar'dan jet yanıt

Türkiye’nin terörle askeri mücadeledeki son tablosunu Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, yaptığı açıklamayla anlattı. Orgeneral Özel, 9 ayda 110 şehit verildiğini ve aynı dönemde 427 teröristin öldürüldüğünü söyledi ve işbirlikçilerle mücadelede önemli dedi.

Necdet Özel'in açıklamasına Şamil Tayyar'dan jet yanıt
İşte tamda bu açıklamanın kıyısında bellkide yeni günün manşeti Habertürk ekranlarında Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar 'dan geldi. Habertürk ekranlarında katıldığı Akşam Rapro programında Ece Üner 'in sorularını yanıtlayan Tayyar, “TSK 'da köstebek var” dedi. İşte o çarpıcı iddia:

TSK 'DA KÖSTEBEK VAR

25 yerde tedbir almışsınız, 10 zırhlı araç göndermişiniz. Biz bu şehitleri peki niye nasıl verdik diye bunu anlatması gerekiyor. Orgeneral Özel 'in açıklamasında çok daha vahim bir yanıt var. Özel diyor ki; 'Biz zamanla ilgili bir değişiklik yaptık, taktik izledik, içeriden sızmaları önlemek için” diyor. Eğer siz bu tedbiri de alıyorsanız ve buna rağmen de bu oluyorsa söyleyecek çok söz bulamıyorum. Demek ki hala içeride bir köstebek var ve siz o köstebeği bulamıyorsunuz.

BEYAZ GAZETE