Şamil Tayyar: TSK İçinde Köstebek Var

Habertürk'te Ece Üner'e konuşan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in açıklamalarını değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ' 25 yerde tedbir almışsınız, 10 zırhlı araç göndermişiniz. Biz bu şehitleri peki niye nasıl verdik diye bunu anlatması gerekiyor.
Şamil Tayyar Genelkurmay Başkanı Necdet Özel Milletvekili Genelkurmay 


Orgeneral Özel'in açıklamasında çok daha vahim bir yanıt var. Özel diyor ki; 'Biz zamanla ilgili bir değişiklik yaptık, taktik izledik, içeriden sızmaları önlemek için' diyor. Eğer siz bu tedbiri de alıyorsanız ve buna rağmen de bu oluyorsa söyleyecek çok söz bulamıyorum. Demek ki hala içeride bir köstebek var ve siz o köstebeği bulamıyorsunuz ' diye konuştu.
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
26 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı