Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bakanların Açıklamalarının Çarpıtılmasına Üzüldüklerini Belirtti

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bakanların Açıklamalarının Çarpıtılmasına Üzüldüklerini Belirtti
Demir, 9 Haziran’da kongresini yapan AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın kongreden hemen sonra sahaya inerek teşkilat çalışmalarına başladığını, sandık esaslı yeni teşkilatlanma yapısı ve üye kayıtlarına hız verilmesi noktasında ciddi başarı gösterdiğini anımsattı ve "AK Parti İzmir İl Başkanlığı yeni teşkilatlanma yapısı ile daha dinamik bir hale geldi" dedi.

Yeni teşkilat yapılanmasında hücreden ana teşkilat yapısına varıncaya kadar geniş halk kitlelerinin görüş ve düşünceleri ile onların tercihlerini belirlemek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Demir, sahada yapılan çalışmaların sonucunda bir strateji belirlediklerini dile getirdi.

Demir, şöyle dedi: "Belirlediğimiz stratejinin neticesinde AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı tüzüğümüzdeki formata uygun olarak gerçekleştirdik. AK Parti tüzüğünde bu toplantıların ne amaçla yapılacağı açıkça belirtilmiştir. İl Danışma Meclisleri, partinin il ve ilçe düzeyindeki çalışmalarını gözden geçirmek, kademeler arasındaki çalışma ve iş birliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirmek amacıyla toplanır. İzmir’de bu amaçla toplanan AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, teşkilatın en alt kademesindeki mensubundan en üst kademesindeki mensuplarına kadar tüm partililerimiz durum değerlendirmesinde bulunmuştur. Yoğun bir katılımla yapılan toplantının oldukça faydalı geçtiği aşikârdır." AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın basına kapalı bölümünde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yorumlarının çarpıtılmasını üzüntüyle izlediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, Ertuğrul Günay’ın konuşmasının oldukça yapıcı olduğunu belirtti.

İstişareye, paylaşmaya, karşılıklı fikir alışverişine ve özeleştiriye büyük önem veren, geçmişten bugüne siyasi çalışmalarında hep bu unsurları gözeterek siyaset yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın konuşmasını teşkilatın ayakta alkışladığını hatırlatan Aziz Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Sayın Bakanımız toplantıda mükemmel bir konuşma yaptı. Sayın Bakanımız Ertuğrul Günay’ın konuşmasında partimizin daha başarılı olması, teşkilatlarımızın daha diri olması için önemli mesajlar vardı. Bütün teşkilat mensuplarımız Sayın Bakanımızın verdiği mesajı almıştır. Sayın Bakanımızın genel bir çerçeve çizerek yaptığı konuşmasında bahsettiği unsurlar zaten toplantımızın amacı ve formatı gereği orada konuşulması gereken konulardı. Biz orada çalışmalarımızı gözden geçirdik ve daha güçlü bir teşkilat yapılanması için atılması gereken adımlara ortaklaşa karar verdik." Demir, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından yapılan özverili çalışmalar, İzmir’in iki değerli bakanı Binali Yıldırım ve Ertuğrul Günay’ın hizmetleri, AK Parti İzmir Milletvekillerinin gayretleri ve teşkilatın bütününe yansıyan ahenk neticesinde İzmir’de yaklaşan yerel seçimlerde başarıya ulaşacaklarını söyledi.

İzmir'de başarıya ulaşacaklarından hiçbir şüphelerinin olmadığını da vurgulayan Demir, sözlerini şöyle sonlandırdı: "İzmir’de başarıya ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yok. Gerek genel merkezimiz, gerek bağımsız araştırma kuruluşları, gerekse rakiplerimiz tarafından yaptırılan anketlerde dahi yapılan bütün bu çalışmaların neticesinde geldiğimiz nokta gayet açık bir şekilde görülmektedir. İzmir’de güçlü bir teşkilat var, bu teşkilatın inançlı ve kararlı mensupları var, başarıya inanmış ve kendilerini bu ideale inandırmış yürekler var. Başaracağımızdan adımız gibi eminiz. Değerli Bakanlarımız Binali Yıldırım ve Ertuğrul Günay’ın büyük katkılarıyla, Milletvekillerimizin kararlı çalışmalarıyla, teşkilatımızın tüm mensuplarının gayretleriyle İzmir’in daha yaşanılabilir bir yer haline geleceği, AK Parti belediyeciliğine kavuşacağı zamana sayılı günler kalmıştır. Bu ahenk hiçbir şekilde bozulmayacak. "
Kaynak: İHA