Eskişehir'de ''Söz Küçüğün'' Adlı Kutu Oyunu Sahnelenecek

Çocuk hakları ve çocuğa yönelik algı yaratmak amacıyla çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi, 9-16 yaş arası Eskişehirliler'i bu hafta oynayacakları ''Söz Küçüğün'' adlı kutu oyununa davet etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hakları Birimi, Bilgi Üniversitesi'nin hazırladığı ''Söz Küçüğün'' adlı kutu oyununu Eskişehirli çocukların katılımıyla oynamaya hazırlanıyor.

''Söz Küçüğün'' adlı kutu oyunu Büyükşehir Belediyesi'nin Odunpazarı İşlik Evler Eğitim Merkezi'nde 3-6 Eylül'de her gün saat 10.00'da ve 17.00'da arasında çocuklarla buluşacak. Oyuna katılmak isteyen çocuklar, bu tarih ve saat aralığında istedikleri merkeze gelebilecek.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Jale Nur Süllü, eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek programda hak savunuculuğu ve hak ihlaline dayalı sorular karşılığında çocuklara çocuk hakları bilinci vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Muhabir: Ekip

Yayıncı: Deniz Açık
Kaynak: AA