AK Parti Grup Başkanveli Aydın'dan Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk'u makamında ziyaret ettiği bildirildi.

İlçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Pamuk, Aydın'a parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Harita üzerinden Seyhan'ı tanıtan ve çalışma alanlarını anlatan Pamuk, şöyle devam etti:

''Adana'nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan'da sorumluluğumuzun bilinci içerisinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bunu yaparken de sistemleştirdiğimiz, kendimize has programlar uyguluyoruz. Ramazan içerisinde yine boş durmadık ve Seyhan'ın dört bir yanında iftar yemekleri tertip ettik. Yine bu ay içerisinde hastane ziyaretlerinde bulunduk. 4 ayda 100 bin vatandaşımızı ziyaret ettik. Bunlardan 30 bin kişiyi partimize yeni üye olarak kaydederek, Seyhan'daki seçmenin yüzde 15'ini resmen üye yaptık. Halkımızla iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz. Yaptığımız ziyaretler ile de bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.''

Çalışmalarından dolayı Pamuk ve teşkilat üyelerini tebrik eden Aydın, her kademede görevin layıkıyla yerine getirilmesi durumunda sorunların birer birer çözüleceğini ifade etti.

Aydın, şöyle devam etti: ''Siyasetçiler, atanmışlar, bürokratlar yani hizmetliden tutun da en üst düzeye kadar herkes görevini yerine getirirse bu memlekette sorun kalmaz. Bir şeyleri daha iyi nasıl yapabiliriz, daha çok insana nasıl daha kaliteli hizmet götürebiliriz anlayışını bizler amaç edinmeliyiz.''

Muhabir: Anıl Bağrık

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA