Chp Genel Başkan Yardımcısı Sarı, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Sarı, partisince düzenlenen ''Eğitimcilerin Eğitimi'' adlı program için geldiği Antalya'da teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde Eğitimcilerin Eğitimi programı hakkında bilgi veren Sarı, CHP teşkilatı olarak eğitim alanında yaptıkları çalışmaları anlattı.

CHP iktidarının yakın olduğunu ve iktidara yürüyüşü kolaylaştırmak için kendilerine büyük görev düştüğünü belirten Sarı, ''Eylem ve söylem birliği iktidar yolundaki bir parti için en önemli unsurdur. Toplumun her bir bireyine dokunmak, dokunuyor olmak önemli bir unsurdur. Bizler bu eğitim programlarıyla bunu amaçlıyoruz'' dedi.

Sarı, kasım ayının sonuna kadar 2 bin 200 eğitimli partili ve onların ortaya koyacakları programlarla seçim sahnesinde olacaklarını bildirdi.

İlçe teşkilatlarının sorunlarını da dinleyen Sarı, yerel sorunların çözümü noktasında genel merkezde çalışacaklarını belirtti.

CHP İl Başkanı Devrim Kök de Perihan Sarı'nın ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretinden memnun olduklarını kaydetti.

Antalya teşkilatı olarak halkla daima iç içe, el ele olmanın önemini iyi bildiklerini ifade eden Kök, bu amaç için mücadele eden Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nın da çalışmalarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Muhabir: Hatice Özdemir

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA