Kocadon Doğum Gününü Karnavalda Kutladı

Muğla’nın Bodrum ilçesi görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu yıl 2.si düzenlenen Bodrum Karnavalı'nda Doğum gününü kutladı.

Kocadon Doğum Gününü Karnavalda Kutladı
Bu yıl 2’cisi düzenlene Bodrum karnavalı renkli görüntülere sahne olurken Görevinden uzaklaştırılan ve 3 ay ceza evinde yatıktan sonra tutuksuz yargılanmakta olan Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’a Bodrum Belediyesi tarafından sürpriz doğum günü yapıldı. Kocadon Sahneye Bodrum belediye başkan vekili Dursun Göktepe ile çıktı.

Kısa bir konuşma yapan Kocadon Türk adaletine güvendiklerini belirterek, “Beni bu akşam bu karnavala davet eden başkanım Tursun abim’e teşekkürler ediyorum. Yüz gündür benim yerime size hizmet ediyor, zorlanıyor. Ama oda mücadelesini hiçbir zaman bırakmadı. Çünkü biz mücadele için yaratılmışız. Mücadeleden vazgeçmek yok. Mücadele bizim ruhumuzda var. Mücadelenin olduğu yerde Mehmet Kocadon ve ekibi var. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Benim bugün doğum günüm ve en büyük hayalim bu karnavalı beraber başlattık, acaba dedim karnavalın 2. yılında sizlerle beraber ola bilirimi diye düşündüm. İşte yüce türk adaletinin gücü beni tekrar sizlerle buluşturdu. Bunun için sizlerle doğum günümü paylaşmak istedim” dedi.

Kocadon’un konuşmasının ardında dogum günü şerefine şampanya patlatıldı. Sürpriz doğum günü pastası getiren belediye personelleri ise Kocadon’a pastanın üstünde bulunan mumları üfletti. Ardında ege yöresine ait olan Kerim oğlu parçası ile zeybek oynayan Kocadon izleyiciler tarafından büyük alkış aldı .
Kaynak: İHA