Mihalıççık Belediyesi İftar Çadırı Misafirlerini Ağırlıyor

Mihalıççık Belediyesi günde 200 kişiye orucunu açabilme imkanı sağladığı iftar çadırı misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Mihalıççık Belediyesi İftar Çadırı Misafirlerini Ağırlıyor
Belediye iftar çadırı Son olarak, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Bıyık, Odunpazarı Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

İftar çadırındaki yemekte konuşma yapan Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Bıyık, "Başkanımız Ümit Güven her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında halkını iftar sofralarında buluşturuyor. Bunlar, birlik ve beraberlik içinde yapılan güzel davranışlar. Yapmış olduğu hizmetle takip ve takdir ediyoruz" dedi.

Başkan Ümit Güven ise, "Ramazan ayı boyunca pek çok misafirimizi ağırladık. Halkımızla kaynaştırdık. İftarımızı Ülkü ocakları başkanlarımızla bir arada açmaktan dolayı mutluyuz. Bu güzel davranışı adına teşekkür ediyorum. Görevlilerimiz yüzlerce vatandaşın zamanında ve sıcak yemeklerle oruçlarını açmaları için özverili çalışıyor. İftar çadırımız Ramazan Sonuna kadar vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA