Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Açıklama Yaptı

Kepez Belediyespor, kulübün lisanslı sporcularının ve spor okulundaki öğrencilerin ailelerine iftar yemeği verdi.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda verilen iftar yemeğinde yöneticiler, antrenörler, sporcular ve aileleri bir araya geldi. İftara Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da katıldı.

Yemekte konuşma yapan Başkan Tütüncü, Ramazan'ın, gönüllerin birbirine daha da yaklaştığı, yardımlaşmanın arttığı, birlik ve beraberlik ayı olduğuna hatırlattı. Daha önce 3 aylık bir dönemde açılan spor okulunun hizmet süresini 12 aya çıkardıklarını anlatan Tütüncü, 10 branşta açılan Kepez Belediyespor Yaz Okulu'nun, Antalya'nın en kapsamlı spor hizmetini verdiğini vurguladı.

Çocukları ve gençleri sokağın kötü alışkanlılarından korumak ve spor altyapısına destek vermek amacıyla spor ve sporcuya yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi:

''En önemli gücümüz, gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Kepez'de ilköğretim ve orta öğretimde 90 binin üzerinde öğrencimiz var. Eğer öğrencilerimizi en iyi şekilde yönlendirebilirsek, onlar geleceğin en önemli güçleri olacaklar. Sporla güzel bir sosyal ortam oluşturmayı ve çocuklarımızı sokağın çirkin ve kötü yanlarından korumayı arzuluyoruz. Genç nüfusun yoğun olduğu Kepez'de, Türk sporunun altyapısına da destek vermek istiyoruz. Belediyelerin profesyonel kulüp oluşturmak gibi görevi yok. Belediyeler her zaman için amatör sporla ilgilenmeli, spor altyapısına destek vermelidir. Kulübümüzün sporcularının içinden geleceğin profesyonel takımlarında görev alabilecek sporcuları yetiştirebilmenin gayretindeyiz.''

Tütüncü, Kepez Belediyespor'un, Antalya markasına katkı veren bir kulüp haline geldiğinin altını çizdi. İftar organizasyonundan dolayı Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tütüncü, daha sonra masaları gezerek velilerle sohbet etti.

Aileler, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarına spor yapma imkanı sunduğu için Tütüncü'ye teşekkür etti.

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA