Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda Sertifika Sevinci

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu, sertifika töreni ile sona erdi.

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda Sertifika Sevinci
6 farklı branşta kurslara devam eden gençler sertifikalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’den aldı. Muratpaşa Belediyesi’nce 6 branşta düzenlenen ve Haziran ayında başlayan yaz spor okulu sezonu tamamladı. Muratpaşa Belediyesi Spor Okulu’nun yaz dönemi, Süleyman Evcilmen Spor ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ve velilerin büyük ilgi gösterdiği törenle kapanırken bin sporcu adayına katılım sertifikaları verildi.

Hentbol, basketbol, jimnastik, futbol, tenis, ve tekvando branşlarında 29 Haziran-29 Ağustos tarihleri arasında eğitim gören bin genç sporcu sertifikalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in elinden aldı. Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda futbol, basketbol ve hentbol yoğun katılımın gerçekleştiği branşlar oldu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, gelenekselleşen yaz spor okulu ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının yanı sıra amatör spora altyapı oluşturulmasına da katkı sağladıklarını söyledi.

Başkan Evcilmen, “Veliler çocukları bu tür spor okullarına göndermekle en doğrusunu yapıyor. Her büyük sporcunun bu tür altyapı eğitimi alarak geldiğini unutmayın. Geleceğimizi doğru kurgulayabilmek için ilginizi bu aydınlık yüzlü çocukların üzerinden çekmeyin” dedi.

Muratpaşa Belediyesi Spor Okulu’nda jimnastik, tekvando ve futbol eğitimi alan çocukların sunduğu gösteriyi ilgiyle izleyen Başkan Evcilmen, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi .
Kaynak: İHA