İnegöllü Gazilerden Başkan Aktaş’a Ziyaret

Kore ve Kıbrıs savaşlarına katılan gaziler ile Güneydoğu’da bölücü örgütle mücadele ederken yaralanan gaziler, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İnegöllü Gazilerden Başkan Aktaş’a Ziyaret
Ziyarette konuşan Gazi Selami Seymen, İnegöl’de gaziler derneği kurmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Allah birliğimizi düzenimizi bozmasın. Başkanımız dürüst, çalışkan, Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Konuşmasına 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Bu vatanın kurtuluşu için mücadele etmiş, kanını dökmüş, canını vermiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de Allah’tan sağlıklı hayırlı ömürler niyaz ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı da İnegöl’de coşkuyla kutlandı. Bugün anlaşılmaya, anlatılmaya çalışılacak. 6 Eylül günü de dolu dolu bir program hazırladık. Gazilerimizle de neler yapabiliriz onu konuşacağız. Allah bizleri savaşlardan uzak etsin. Ama bu ülkenin evlatları seve seve bu vatan için canlarını vermeye hazırdır. Ben Kıbrıs Gazilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA