Kuşadası’ndaki Su Parklarına Amerikalı Turist İlgisi

New York Post gazetesi tarafından dünyanın en iyi 10 su parkı arasında gösterilen Kuşadası’ndaki Adaland Aquapark, Amerikalı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Kuşadası’ndaki Su Parklarına Amerikalı Turist İlgisi
2012 yaz sezonuna müthiş yeniliklerle giren Adaland, Dünya’nın her yerinden ziyaretçi akınına uğruyor. Son dönemde ise Amerikalıların gözdesi haline gelen Adaland, geçtiğimiz günlerde WilSon ailesini ağırladı.
Jasmine WilSon, “ Biz su parkında eğlenmeyi çok seven ve pekçok su parkına gitmiş bir aileyiz. Su parkları bizim ülkemizde çok ileri seviyelere ulaşmış durumda. Kuşadası’ndaki Adaland Aquapark’ı da dünyanın en iyi 10 su parkı listesinden takip etmiştik. Burada gördüklerimize inanamadık. Amerika’daki su parklarında olan tüm kaydıraklar burada fazlasıyla var. Üstelik bu kadar güzel ve botanik bir arazi ve hizmet standardı bizi çok şaşırttı” dedi.

Adaland Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Günaydın, “Dünya markası olmanın gereği olarak her yıl misafirlerimize yepyeni hizmetler üretmek bize büyük keyif veriyor. Adaland Aquapark’a bu yıl yeni yaptığımız 3 kaydırak, bizim klasmanımızdaki dünya parkları ile aynı anda Adaland’da hizmete girdi. Dünyanın en iyi parkları klasmanında ilk 10 da gösterilen Adaland, sektördeki üstünlüğünü ve kalitesini her geçen gün daha da arttırıyor.

Başta Rusya, İngiltere, Amerika, İrlanda, Hollanda, İran, Beyaz Rusya, Belçika ve Almanya olmak üzere her ülkeden onbinlerce misafirimizi ağırlıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti ve yoğun ilgisi ise bizi kamçılayan en önemli unsur. Biz onlara en iyiyi sunmaya devam ediyoruz, onlar da bize yoğun ilgi göstererek bizi onurlandırıyorlar ” dedi .
Kaynak: İHA